Wij zijn officiëel VELUX montagepartner in Almere en omstreken. Net als VELUX staan we voor kwaliteit en zekerheid. Dakraam Expert Wagenaar is de partij voor het leveren en installeren van dakramen, daglichtsystemen en dakkoepels van VELUX. Ons werkgebied is Almere en omgeving. Almere-Stad, Almere-Buiten, Almere Poort, Noorderplassen en Almere Haven.

VELUX specialist Almere

VELUX® plaatsen en afwerken

Bent u in Almere op zoek naar een gecertificeerd dakraam / daglichtspecialist? Wilt u een dakraam laten plaatsen in Almere of gaat het om meerdere dakramen? Bij Dakraam Expert Wagenaar bent u aan het juiste adres. Ook voor het installeren van een daglichtsysteem, de renovatie van een dakraam of voor een reparatie aan uw dakraam kunt u bij ons terecht.

VELUX Almere

VELUX® dakraam staat voor kwaliteit

Als officieel VELUX montagepartner staan we garant voor kwaliteit. We zijn aangesloten bij een geschillencommissie en werken volgens de officiële montagerichtlijnen van VELUX. Jaarlijks volgen we trainingen en bijscholingen bij VELUX Nederland B.V.

Tobias heeft prima werk geleverd en heeft op kort termijn ons dakraam vervangen. Het resultaat ziet er prachtig uit. Hij had het behoorlijk druk geen tijden van het maken van een offerte waardoor ik weet zelf achteraan moest bellen maar hij was mij absoluut niet vergeten. Prima werk.

Goede communicatie, nette uitvoering; prima !

Onze dakraam merken

Welk dakraam, welke daglichtkoepel of dakkapel is de beste keuze? Wat zijn de kosten? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

  • Betrouwbaar

    Sinds 2003 hebben we veel opdrachtgevers en tevreden klanten in Almere. Met meer dan 15 jaar ervaring als betrouwbare installateur staan we graag voor u klaar.

  • Prijzen

    Door het partnerschap met Velux biedt Dakraam Expert Wagenaar de scherpste all-in prijs in de regio. Of het nu gaat om een een dakraam, een VELUX dakkapel, een VELUX dakserre of een daglichtkoepel.

Waarom VELUX® Dakraam

Dakraam Expert Wagenaar zorgt voor een heldere en scherpe offerte. Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan en profiteer van onze lage prijzen.

Ons werkgebied ligt in en rond Almere, dus kunnen we u makkelijk adviseren. Welke afmetingen en mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw leefruimte of zolder te voorzien van meer daglicht door de toepassing van dakramen of gecombineerde uitvoeringen.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van dakramen en daglichtsystemen in Almere. Als officieel lid van het ‘t Dakramen Gilde en Velux Nederland zijn we op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen van alle dakramen.

Tobias is een ervaren vakman met veel passie te werk gaat. Ik kan hem alleen maar aanbevelen!

De contacten verliepen heel goed. Er moest een oud Velux raam (45 jaar oud!) worden vervangen. Dat is prima gegaan. Geen lekkage meer.