Velux-dubbel-dakraam

Dakraam Expert Wagenaar staat voor kwaliteit en zekerheid. We zijn specialist in het leveren en installeren van dakramen, daglichtsystemen en dakkoepels. Ons werkgebied is Almere en omgeving. Lelystad, Dronten, Zeewolde, Hilversum, Naarden, Huizen, Blaricum, Muiden, Weesp, Laren, Bussum.

Dakraam expert

Dakraam plaatsen en afwerken

Wilt u een dakraam laten plaatsen of gaat het om meerdere dakramen? Bij Dakraam Expert Wagenaar bent u aan het juiste adres. Ook voor het installeren van een daglichtsysteem, de renovatie van een dakraam of voor een reparatie aan uw dakraam kunt u bij ons terecht.

Wagenaar dakraam velux installatie zolder

Kwaliteit voor elk dakraam

Als officieel VELUX montagepartner staan we garant voor kwaliteit. We zijn aangesloten bij een geschillencommissie en werken volgens de officiële montagerichtlijnen van VELUX. Jaarlijks volgen we trainingen en bijscholingen bij VELUX Nederland B.V.

Tobias heeft prima werk geleverd en heeft op kort termijn ons dakraam vervangen. Het resultaat ziet er prachtig uit. Hij had het behoorlijk druk geen tijden van het maken van een offerte waardoor ik weet zelf achteraan moest bellen maar hij was mij absoluut niet vergeten. Prima werk.

Goede communicatie, nette uitvoering; prima !

Onze dakraam merken

Welke daglichtkoepel of dakkapel is de beste keuze? Wat zijn de kosten? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

  • Betrouwbaar

    Sinds 2003 hebben we veel opdrachtgevers en tevreden klanten. Met meer dan 15 jaar ervaring als betrouwbare installateur staan we graag voor u klaar.

  • Prijzen

    Door het partnerschap met Velux biedt Dakraam Expert Wagenaar de scherpste all-in prijs in de regio. Of het nu gaat om een een dakraam, een dakkapel, een dakserre of een daglichtkoepel.

Waarom VELUX® Dakraam

Dakraam Expert Wagenaar zorgt voor een heldere en scherpe offerte. Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan en profiteer van onze lage prijzen.

Voor onze klanten adviseren we onafhankelijk over het merk, de afmeting en alle mogelijkheden die een dakraam biedt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw leefruimte of zolder te voorzien van meer daglicht door de toepassing van dakramen of gecombineerde uitvoeringen.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. Als officieel lid van het ‘t Dakramen Gilde en Velux Nederland zijn we op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen van alle dakramen.

Tobias is een ervaren vakman met veel passie te werk gaat. Ik kan hem alleen maar aanbevelen!

De contacten verliepen heel goed. Er moest een oud Velux raam (45 jaar oud!) worden vervangen. Dat is prima gegaan. Geen lekkage meer.