Stel nu zelf je dakraam of lichtkoepel samen.

En zie meteen wat de kosten zijn – natuurlijk inclusief montage!

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Wat vinden onze klanten?

Richard EdelmanRichard Edelman
11:11 29 Mar 24
Topkwaliteit Customer Service! Had laatst een onderdeel nodig. Heer Wagenaar heeft de tijd genomen om mij hier aan te helpen en dat tegen een prima prijs. Chappeau.
Kyelle MintKyelle Mint
20:18 11 Mar 24
Zeer dienstverlenend geholpen door deze firma. Contact verliep soepel en snelle levering. Uiterst klantvriendelijk. Een dikke 10!
R BMR BM
18:47 25 Feb 24
Dakramen met rolgordijnen zijn heel netjes geplaatst en afgewerkt. Communicatie had echter veel beter gekund.
Rick BlomRick Blom
12:05 30 Jan 24
Perfectafgeleverd, prima communicatie. Aanbevolen!
Edwin KemaEdwin Kema
09:28 18 Dec 23
Super snel en netjes geholpen.Aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Brian FloreaBrian Florea
20:07 18 Oct 23
Tobias Wagenaar heeft ooit het advies van zijn levensgezel opgevolgd: Specialiseer je in dakramen. En dat bleek een gouden zet. Door specialisatie is Wagenaar een van de beste installateurs op dit gebied. Misschien niet de laagste prijs op korte termijn. Maar wel op de lange termijn, want wat kost vertraging, slechte afwerking en of lekkage?
Vasco VelosoVasco Veloso
07:20 11 Oct 23
Marijke en Fred de KokMarijke en Fred de Kok
18:25 27 Sep 23
Gebeld. Per mail exacte informatie over raam opgestuurd waar hr. Wagenaar om vroeg. Er zou een offerte volgen. Nog een keer herinnerd hieraan, zowel telefonisch als per mail. Geen enkele reactie meer.Zou beter zijn als de hr Wagenaar zegt geen opdracht aan te kunnen nemen, als hij het té druk heeft i.p.v. iemand de indruk te geven dat het raam (ooit) geplaatst gaat worden.
Brian FloreaBrian Florea
10:27 11 Jun 23
Reinier LuimstraReinier Luimstra
19:07 05 Apr 23
Twee velux ramen laten plaatsen. Dit werd heel netjes geleverd en op de afgesproken dag geïnstalleerd door de heer Wagenaar.Een aanrader.
Monica van den BerghMonica van den Bergh
11:38 31 Mar 23
Prima ervaring, snelle en goede service! Absoluut een aanrader Tobias!
Marco DraijerMarco Draijer
06:15 30 Mar 23
We genieten van het nieuwe uitzetraam die door Tobias Wagenaar is geplaatst. Echt super en zeer professioneel hij werkt snel en erg netjes geeft een goede uitleg. Zal hem zeker aanraden.
R.Evers C. van BekkumR.Evers C. van Bekkum
17:30 07 Feb 23
Dakraam is keurig netjes door dit bedrijf gemonteerd, heel blij mee!
ronald beumerronald beumer
15:56 23 Mar 22
Op 22/3/2022 zijn er twee Velux dakramen vervangen. Door Tobias Wagenaar is dat keurig en zorgvuldig uitgevoerd conform de afspraken. Dit bedrijf is een echte aanrader, service gericht, op tijd en levert prima werk. kortom meer dan tevreden.
Oene JobbenOene Jobben
18:19 21 Mar 22
Door de februaristorm was 1 van onze dakramen weggeslagen.Na veel research op internet kwamen wij bij Dakraamexpert Wagenaar uit (lokaal bedrijf)Ook na het lezen van reviews stond dit bedrijf bovenaan ons lijstje.Afspraak gemaakt en de situatie laten zien, offerte laten maken.Ondanks de “storm”drukte is binnen 1 maand de klus geklaard.Dit kwam ook door de levertijd leverancier dakramen.O ja en voor de zekerheid het 2e dakraam ook maar laten doen…totaal geen probleem.Wij zijn UIT ONS DAK gegaan over de Hr. Wagenaar ; ramen netjes geplaatst,oude ramen afgevoerd en de overgebleven rommel netjes opgeruimd.Ook nog wat nuttige tips van hem gehad betreffende isolatie en doorlichten huis.Top en bedankt !!!!!!!!!
Peter & Helga VolkersPeter & Helga Volkers
15:36 16 Mar 22
Tot 2x toe een aanvraag gedaan voor vervanging van 2 dakramen, wel contact gehad uiteindelijk, maar het duurde zeer lang eer er überhaupt een reactie kwam. Steeds kwam er weer wat tussen, dan weer dit, dan weer een vakantie. Na de vakantie zouden wij beloofd als eerste een offerte ontvangen. Deze moet nu nog komen. Laat maar zitten.
marianne cornelismarianne cornelis
09:37 02 Jan 22
Deze branche heeft t net als vele branches erg druk. Begrijpelijk dat je even moet wachten op een offerte.Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van de heer Wagenaar en de oplossingen die hij bood voor onze enigzins moeilijke situatie en het mooie resultaat: een dakraam met hor en verduistering rolgordijn samen met een buiten zonwering. En bedankt voor de uitleg, Tobias!
js_loader

3 redenen om zaken met ons te doen

1

Betrouwbaar

Dakraam Expert Wagenaar is een timmerbedrijf uit Almere met 15 jaar ervaring en liefde voor het vak. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere VELUX Dakramen. Uw expert in Flevoland en omstreken. Kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staat bij ons bovenaan.

2

Kwaliteit

Als dakraamexpert van VELUX in Almere kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor uw dakraam. Met VELUX producten brengt u daglicht,  frisse lucht en sfeer in uw woning. Het VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht dan ooit tevoren.

3

Scherpe all-in prijzen

Dakraam Expert Wagenaar is een erkend dakraam expert en daarbij een gecertificeerd VELUX montage partner. Door ons partnerschap met VELUX kunnen we u de scherpste all-in prijzen in de regio Almere – Lelystad – ’t Gooi bieden.

2024 © Dakraam Expert Wagenaar. All rights reserved. v5.57 With ♥ by Daylinq